Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.08.2007 21:51 - ПОРОЧНО ЛИ?
Автор: lubimetz13 Категория: Други   
Прочетен: 1834 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 01.08.2007 22:05


 Минаха години и нещата се промениха в геометрична прогресия.. Светът стана електронен.. Като започнем от Телевизора, който цифрово рекламира удобни и непробиваеми дивани, където да си почиваме, за да не ни болят коленете и стигнем до рекламата на добре направените цици на нечия настояща или  бъдеща държанка, където ЕЛЕКТРОННО гласувам с СМС за да оценя достойнството на дамата. Дори данъците не стигнаха и се наложи ЕЛЕКТРОННО да купя хладилник и печка на някаква баба от наводнено село - отново с СМС.
    На всеки час, по нечия ТВ някой чаровник или чаровница мило ме убеждава да изрязя позицията си с СМС, само че за МОЯ СМЕТКА и прослава на МОБИЛНИЯ ми оператор. Колко великодушно от моя страна - не мислите ли? И да стигнем до там, че да лекувам някое нещастно дете със СМС.. Разбира се - аз съм за... то има право да се радва на пълноценен живот.. САМО ЧЕ защо са ни посредници, които градят просперитета си на моето великодушие /или глупост -кой знае/ и тежката съдба на едно дете...   
    От моя ЛЕВ - за помощ остават мижави стотинки.. ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ МОБИЛНИТЕ СТРАТЕЗИ и държавата, която прибира и ДДС на нещастния ми лев защото ЖИВОТА В БГ е ВИНАГИ с ДОБАВЕНА СТОЙНОСТ..



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. furiika - :)
02.08.2007 00:24
Жестоко си го изразил. За съжаление, е и жестоко като истина!
Поздрави! :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lubimetz13
Категория: Други
Прочетен: 163161
Постинги: 48
Коментари: 358
Гласове: 4913
Спечели и ти от своя блог!
Архив